Skip Navigation Links

            اخبار

گزارش بازدید سینماگران از منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی بازدید سینماگران از پروژه پارس جنوبی درعسلویه




به منظور آشنایی با طرح توسعه پارس جنوبی و پیشرفت های اقتصادی این منطقه جمعی از سینماگران طی روزهای 21 و 22 اردبیهشت ماه از پروژه پارس جنوبی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی خانه سینما دراین بازدید دو روزه که به همت روابط عمومی وزارت  نفت ایران و خانه سینما ترتیب داده شده بود، نمایندگانی از اصناف مختلف سینمایی از جمله کارگردانان، تهیه کنندگان، بازیگران، فیلمنامه نویسان، مستند سازان و تدوین گران حضورداشتند وازنزدیک با پیشرفت های منطقه ویژه ی اقتصادی انرژی پارس در عسلویه آشنا شدند.
سینماگران پس از وارد شدن به فرودگاه بین اللملی خلیج فارس، ابتداازبرخی ازبناهای باستانی و یادگارهای تاریخی در شهر سیراف بازدید به عمل آوردند و در روز دوم سفر،با حضور در پالایشگاه های مستقر در منطقه پارس جنوبی از فازهای 1 تا 10 این منطقه که به مرحله بهره برداری رسیده است دیدن کردند. همچنین از فازهای 15 تا 21 نیز که در مرحله ساخت قرار داشت بازدید شد.
بنا به این گزارش، مهندس سروش پور کارشناس رسمی سازمان منطقه ویژه ی اقتصادی انرژی پارس به عنوان راهنمایی این گروه در طول سفر، اطلاعات لازم را درباره این منطقه و مسائل فنی و اقتصادی آن به بازدید کنندگان ارائه می کرد و به سوالات آنها پاسخ می گفت. بنا به گفته سروش پور 8 درصد کل گاز جهان و 50 درصد کل گاز ایران از این منطقه گازی تامین می شود. به گفته وی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس شامل سه منطقه پارس جنوبی با 14 هزار هکتار، منطقه پارس کنگان با 16 هزار هکتار و منطقه پارس شمالی با 16 هزار هکتار و در مجموع با 46 هزار هکتار وسعت با هدف پشتیبانی از طرح توسعه بزرگترین میدان گازی جهان فعالیت می کند.
گفتنی است در طول این بازدید با توجه به فعالیت ها و عملکرد، قابلیت های تجاری و اقتصادی و هر یک از این فازهای گازی، یکی از کارشناسان مرتبط با پروژه ، توضیحات لازم را به بازدید کنندگان داده و هنرمندان نیز سوالاتی که درباره این پروژه داشتند مطرح می کردند. بنا به گفته کارشناسان، میدان گازی پارس جنوبی یکی از بزرگترین منابع گازی جهان است که بر روی خط مرزی مشترک ایران و قطر در خلیج فارس قرار دارد و یکی از اصلی ترین منایع انرژی کشور به حساب می آید. مساحت این میدان 9700 کیلومتر است که بخش متعلق به ایران 3700 کیلومتر مربع است.
در ادامه این بازدید ، سینماگران در مجتمع بندری پارس حضور یافته و از نزدیک با فعالیت های این بخش آشنا شدند. مجتمع بندری پارس دارای دو حوضچه خدماتی و پتروشیمی، 25 پست اسکله با عمق آبخور حداقل 11 و حداکثر 20 متر، توان پذیرش کشتی هایی با ظرفیت 80 هزار تن را داراست و اسکله هر کدام به طول 300 تا 314 متر و با ظرفیت اسمی 40 میلیون تن در سال است. این ویژگی ها مجتمع بندری پارس را به یکی از بزرگترین بنادر خلیج فارس تبدیل کرده است.
براساس این گزارش سینماگران همچنین از بازار کالا دراین بخش شهری این منطقه نیز بازدید کردند و ضمن استقبال از مردم منطقه به خرید شخصی از این بازار پرداختند. این گروه از هنرمندان همچنین قبل از عزیمت به فرودگاه و بازگشت به تهران از یک منطقه ای طبیعی به نام جنگل های حرا که از چشم انداز زیبایی برخوردار بود بازدید کرده و عکس یادگاری گرفتند.
شایان ذکر است که سینماگران بازدید کننده از منطقه پارس جنوبی، ضمن مثبت ارزیابی کردن سفرخود، پیشرفت های صنعتی و اقتصادی در این منطقه را مهم دانسته و عظمت و شگفتی آن را بیش از آنچه که از طریق رسانه ها دیده بودند ارزیابی کردند. همچنین برخی از مستند سازانی که با این گروه همراه بودند، پیشرفت ها و ویژگی های صنعتی و طبیعی منطقه را موضوع و دستمایه خوبی برای ساخت فیلم های مستند دانستند.
در پایان مسولان روابط عمومی وزارت  نفت ، با اهدای بسته های هدیه به هنرمندان سینمایی از حضور آنان درعسلویه، قدردانی کرده و خواهان توجه هنرمندانه به قابلیت ها و ویژگی های این منطقه وانعکاس دستاوردهای عظیم صنعت نفت شدند. سینماگران نیز ضمن تشکر و ابراز خرسندی از این بازدید، در ساعت 18 عصر روز پنچشنبه 22 اردبیهشت ماه، عسلویه را به مقصد تهران ترک کردند. ازجمله هنرمندانی که در این سفر حضور داشتند می توان به سیروس الوند، داریوش ارجمند، مهدی صباغ زاده، مجید قاری زاده، داوود رسولیان، مهدی امینی خواه و داریوش بابائیان اشاره کرد.

 


 

دیـــده بــان
HyperLink
HyperLink
HyperLink
HyperLink
      با وارد كردن ایمیل خود در فرم زیر اخبار جدید بطور خودكار برایتان ارسال می شود:    
       
 
 
   
     
صـفـحـه اول     دربــــــاره       تــــمــــاس       English  
 
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به خانه سینمای ایران است
All Rights Reserved, Khanehcinema.ir 2008-2010
Developed by Rayan goustar - Designed by Hamidreza Studio